Centrum předvoleb souborů Cookies

Nutné cookies – Ty, které jsou nezbytné k chodu e-shopu

Tyto soubory cookies jsou pro nás něco, jako jsou pro hudebníky hudební nástroje. Bez nich vám zkrátka nemůžeme pořádně hrát. Abyste mohli využívat kompletní služby našeho webu, musí tyto typy cookies zůstat zapnuté.

Analytické a funkční cookies – Ty, které potřebujeme k vyhodnocení

Tento typ cookies nám pomáhá sledovat, co se na našich webových stránkách děje, a s jejich pomocí také vyhodnocujeme, jakým způsobem naši zákazníci stránky využívají.

Analytické a funkční cookies mohou sledovat například dobu, kterou na webu jako zákazníci trávíte, nebo další webové stránky, které navštěvujete.

Díky těmto cookies umíme zahrát na notu, která vám zní nejlépe, a případně podle nich můžeme náš web dále ladit tak, abyste byli s jeho funkcemi spokojení.

Informace shromážděné prostřednictvím analytických cookies neidentifikují žádné osoby.

Marketingové cookies – Ty, které potřebujeme k nastavení reklam

Marketingové cookies používáme proto, aby se vám v prohlížeči zobrazovala reklama, která vás pravděpodobně bude zajímat na základě vašich zvyků při procházení internetového obsahu. Tyto soubory využíváme my nebo poskytovatelé reklam a mohou kombinovat informace shromážděné z našich i jiných webových stránek, které jste dříve navštívili. Pokud se rozhodnete tyto soubory odstranit nebo deaktivovat, může vám nadále zobrazovaná reklama připadat jako dechovka v uších metalisty.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Prodejce prohlašuje, že veškeré informace týkající se zákazníka a jeho transakcí uskutečněných na internetových stránkách provozovatele jsou zabezpečené proti zneužití a bez souhlasu zákazníka nebudou předány dál třetí osobě. Osobní údaje zákazníků používá prodejce pouze pro své účely ve smyslu zákona č. 101/2001Sb, (zejména pro komunikaci se zákazníky) a neposkytuje je třetím stranám. Tyto údaje podléhají přísné interní ochraně.

Osobní údaje o zákaznících uchovává prodejce po dobu nejméně 5 let, což vychází z povinnosti evidovat účetní záznamy ve smyslu zákona č. 563/1991 Sb. Uchovává tedy zejména údaje spojené s objednávkami a prodejními doklady.

Registrovaný zákazník může měnit své osobní údaje přímo ve svém zákaznickém účtu nebo o změnu může požádat naši zákaznickou podporu zejména formou emailu na adrese . Pokud si zákazník přeje údaje o své osobě vymazat, může o to požádat emailem .

Registrační číslo prodávajícího u Úřadu pro ochranu osobních údajů je 00052351.

Hledané fráze

Kategorie

Značky

Čekejte prosím