• .

    Před 9 minutami koupil zákazník

  • .

    Před 2 hodinami koupil zákazník

  • .

    Před 17 hodinami koupil zákazník

  • .

    Před 18 hodinami koupil zákazník

  • .

    Před 1 dnem koupil zákazník

  • .

    Před 2 dny koupil zákazník

Naposledy navštívené

  • .

    MS Bob Dylan Ukulele Chord Songbook

MS Bob Dylan Ukulele Chord Songbook

Noty pro ukulele | HN182376

810 Kč

Cena s DPH 10%

Nabízíme nejlepší cenu


PRAHA Sklad Modřany Skladem 1 ks

PRAHA Prodejna Modřany Skladem 1 ks

BRNO Prodejna Lidická Není

Publikace nabízí výběr sto písní Boba Dylana v jednoduchých úpravách pro ukulele. Zpěvník na svých stránkách mapuje více než padesát let tvorby této hudební legendy. Texty písní doprovází akordové značky se znázorněnými prstoklady.

A Hard Rain’s A-Gonna Fall
All Along The Watchtower
All I Really Want To Do
Ballad Of A Thin Man
Beyond Here Lies Nothin’
Blind Willie Mctell
Blowin’ In The Wind
Brownsville Girl
Changing Of The Guards
Chimes Of Freedom
Dark Eyes
Desolation Row
Don’t Think Twice, It’s All Right
Duquesne Whistle
Every Grain Of Sand
Everything Is Broken
Forever Young
Girl From The North Country
Gotta Serve Somebody
High Water (For Charley Patton)
I And I
I Believe In You
I Don’t Believe You (She Acts Like We Never Have Met)
I Pity The Poor Immigrant
I Shall Be Released
I Threw It All Away
I Want You
I’ll Be Your Baby Tonight
I’ll Keep It With Mine
Idiot Wind
If Not For You
If You See Her, Say Hello
Is Your Love In Vain?
It Ain’t Me Babe
It’s All Over Now, Baby Blue
It’s Alright, Ma (I’m Only Bleeding)
John Wesley Harding
Just Like A Woman
Just Like Tom Thumb’s Blues
Knockin’ On Heaven’s Door
Lay Down Your Weary Tune
Lay, Lady, Lay
Life Is Hard
Like A Rolling Stone
Love Minus Zero/No Limit
Love Sick
Maggie’s Farm
Make You Feel My Love
Mama, You Been On My Mind
Masters Of War
Million Dollar Bash
Most Like You Go Your Way And I’ll Go Mine
Most Of The Time
Mr. Tambourine Man
My Back Pages
Not Dark Yet
Oh, Sister
On A Night Like This
One More Cup Of Coffee (Valley Below)
One Of Us Must Know (Sooner Or Later)
One Too Many Mornings
Positively 4th Street
Pretty Saro
Quinn The Eskimo (The Mighty Quinn)
Rainy Day Women #12 & 35
Roll on John
Sad-eyed Lady Of The Lowlands
Senor (Tales Of Yankee Power)
Series Of Dreams
She Belongs To Me
Shelter From The Storm
Shooting Star
Simple Twist Of Fate
Spanish Harlem Incident
Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again
Subterranean Homesick Blues
Talkin’ Bear Mountain Picnic Massacre Blues
Tangled Up In Blue
Tears Of Rage
The Man In Me
The Times They Are A-Changin’
Things Have Changed
This Wheel’s On Fire
Thunder On The Mountain
Tomorrow Is A Long Time
Trying To Get To Heaven
Visions Of Johanna
Watching The River Flow
What Good Am I?
When I Paint My Masterpiece
When The Deal Goes Down
Workingman’s Blues #2
You Ain’t Goin’ Nowhere
You’re A Big Girl Now


  • Jazyk: Anglický
  • Vhodné pro: Ukulele
  • Obsah balení: Kniha
Mám připomínku k popisu

Přihlaste se a napište recenzi. Pomůžete tak ostatním s výběrem zboží.

Chytrá navigace

Čekejte prosím